ПРОГРАМ XVIII КОНГРЕС НАЦИОНАЛНЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ УДРУЖЕЊА ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Конгреси

Програм можете преузето овде

Поштоване колегинице и колеге,

У Врњачкој Бањи се од 11-15 октобара 2023. године одржава XVIII Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије у организацији НАУЗР Србије.

XVIII Конгрес НАУЗР Србије посвећен је иновацијама и трендовима који ће обликовати будућност позива здравствених радника.

Циљ Конгреса је да стимулише размену резултата и идеја у свим областима које наш Конгрес обухвата и да негујемо сарадњу између различитих профила здравствених радника и сарадника.

Фокус разговора између учесника Конгреса биће превенција вршњачког насиља. Вршњачко насиље у школама и ван њих је проблем са којима се удружено морају борити држава, образовне и здравствене институције као и родитељи.

Акредитациони број XVIII конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије је Д-1-270/23. Акредитован је за:лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре.
Конгрес је бодован са 13 бодова за акредитоване предаваче, 11 за усмена саопштења, 9 за постер презентације и 8 за пасивне учеснике.

Свечано отарање и пленум је 11. октобра 2023. године у 17.00 сати у Хотелу Бреза.

Тема: ORGANISATION OF THROMBOSIS & HEMOSTASIS (T&H) SERVICE. How does it function in Stockholm?

Предавач: Проф. др сц. Јован П. Антовић, Coagulation, Karolinska Institutet, Department of Molecular Medicine and Surgery, & Karolinska University Hospital, Clinical Chemistry, Stockholm, Sweden