II Симпозијум главних и одговорних медицинских сестара и здравствених техничара НАУЗР Србије – 2015

Симпозијуми

Отварање II СИМПОЗИЈУМА ГЛАВНИХ И ОДГОВОРНИХ МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА И ЗДРАВСТВЕНИХ ТЕХНИЧАРА СРБИЈЕ започето је интонацијом химне Републике Србије. У прелепом амбијенту хотела Јуниор на Копаонику присутнима се обратио председник Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије, Небојша Вацић.

СВОЈИМ УЧЕШЋЕМ НА II СИМПОЗИЈУМУ ГЛАВНИХ И ОДГОВОРНИХ МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА И ЗДРАВСТВЕНИХ ТЕХНИЧАРА СРБИЈЕ, ДАЈТЕ СВОЈ ДОПРИНОС ПОДИЗАЊУ НИВОА ЗНАЊА И ТИМЕ ДОСТИЋИ ВЕЋИ УСПЕХ У ПОБОЉШАЊУ ЗДРАВЉА У ЗАЈЕДНИЦИ.

НАША ВЕЛИЧИНА ЈЕ У МОГУЋНОСТИ ПРУЖАЊА ВРХУНСКЕ ЕДУКАЦИЈЕ, УТЕМЕЉЕНЕ НА ПОЗИТИВНОЈ АТМОСФЕРИ ЗАЈЕДНИШТВА, ЗНАЊА И ИСКУСТВА У НАУЦИ И ПРАКСИ СВИХ  ПРОФИЛА ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА.

,,Много пута, како бисмо преживели морамо да започнемо процес промена. Требало би да се решимо неких сећања, штетних навика, лоше околине… Једино ослобођени од бремена прошлости и оснажени вером у боље можемо искористити садашњост.,, (мит о Орлу)

На Симпозијуму главних и одговорних сестара у организацији Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије учествовало је 176 главних и одговорних сестара из 36 градова Србије са великим бројем предавања, радионица и округлих столова као и 4 лекара предавача, што чини укупан број учесника – 180.

Пленум на тему : „Евиденција, прикупљање и праћење заразних болести“ одржао је проф.др сци мед Зоран Милошевић, професор Медицинског факултета у Нишу.