Конгреси

Пети Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије

Поштоване колеге, драги пријатељи
Са посебним задовољством позивамо Вас да учествујете у раду Петог Конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем који се одржава у Врњачкој Бањи у хотелу „Бреза“  од  30.09. до 04.10.2015. године. Свечано отварање је 30.09. у 17 сати у Конгресној сали термоминералног купатила „Меркур“.

Акредитациони број Петог Конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије је Д-1-564/15. Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре и медицинске сестре и здравствене техничаре.
Конгрес је бодован са 11 бодова за акредитоване предаваче, 9 за усмена саопштења, 7 за постер презентације и 5 за пасивне учеснике.

Предавачи акредитованих – уводних предавања биће еминентни стручњаци из Србије и региона, а програм се састоји из пленарних предавања, усмених саопштења и постер презентације. Рад на Конресу, биће реализован са преко 46,30 сати пленарног рада, округлих столова акредитованих предавача, и преко 50 сати стручних саопштења и постер презентације. Имате прилику да изложите ваше радове, ваша истраживања и размишљања да презентујете оно што радите.

 

 

Четврти Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије

У име Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије  желимо да Вас обаветимо да ће се Четврти конгрес Националне асоције удружења здравствених радника Србије  одржати у Врњачкој Бањи у периоду 27-31. маја  2015. године у хотелу „Бреза“.

Додатне информације о IV Конгресу Националне асоције удружења здравствених радника Србије можете преузети са интернет страницe НАУЗРСрбије: www.nauzrs.rs или добити на телефон 018/4284333

Објављен је програм за Четврти Конгрес у организацији Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије – Врњачка Бања 27.05.2015. – 31.05.2015. Програм можете преузети овде

Формулар за писање резимеа рада можете преузети овде

Трећи Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије

III Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије одржаће се у једној од најлепших бања у Србији, ВРЊАЧКОЈ БАЊИ у хотелу "Бреза" у периоду од 01. до 05. октобра 2014. год. Активно учешће узеће сва друшва и секције НАУЗР Србије. На сајту НАУЗРС постављен је онлине формулар за пријаву радова за конгрес. Пријава рада је до 15. септембра. Пријави рад на конгрс! Котизација за конгрес је 0 динара за чланове НАУЗР Србије.

Опширније можете погледати овде

Други Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије

Позивам Вас да учествујете у раду II Конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем, који организујемо за све здравствене раднике Републике Србије у Врњачкој бањи од 07. до 11. маја 2014 г.

Опширније можете погледати овде