ПРВО ОБАВЕШТЕЊЕ XVI КОНГРЕС НАУЗР СРБИЈЕ – ОКТОБАР 22

Конгреси Разно
  • Прво обавештење можете преузети овде.
  • Ваше стручно саопштење у виду усмене или постер презентације можете послати преко форме резиме рада који можете преузети преко следећег линка.

У Врњачкој Бањи се од 05. до 09. октобра 2022. године одржава XVI Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем, у организацији НАУЗР Србије.

XVI Конгрес НАУЗР Србије посвећен је иновацијама и трендовима који ће обликовати будућност позива здравственог радника.

Циљ Конгреса је да стимулише размену резултата и идеја у свим областима које наш Конгрес обухвата и да негујемо сарадњу између различитих профила здравствених радника и сарадника.

Фокус разговора између учесника Конгреса биће постковид синдром – код кога и када се очекују проблеми са срцем, плућима и нервним системом.

  • Акредитациони број XVI конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем је Д-1-11/22. Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре.
    Конгрес је бодован са 13 бодова за акредитоване предаваче, 11 за усмена саопштења, 9 за постер презентације и 8 за пасивне учеснике.
  • Рок за слање радова је 01. септембар 2022. године преко следећег линка.
  • Свечано отарање и пленум је 05. октобра 2022. године у 17.00 сати у Хотелу Бреза.

Тема: Патофизиолошки механизми настанка запаљења плућа у условима COVID-19 пандемије и могућности превенције

Предавач: Проф. др Владимир Јуришић, Факултет медицинских наука Крагујевац