УСПЕШНО ЗАВРШЕН ЧЕТВРТИ КОНГРЕС Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије Врњачка бања – 2015

Конгреси

Конгрес је одржан у Врњачкој Бањи од 27.05. до 31.05.2015 године. Радило се по сесијама у 4 сале и то у Сали 1 – Хотел "Бреза", Сали 2 – Хотел "Бреза", Сали 3 – Хотел "Променада" и Сали 4 – Хотел "Бреза"

Конгрес је почео са радом 27.05.2015 године у 17 сати у свечаној сали Хотела "Меркур", Конгрес је отворио Проф. др Берислав Векић, државни секретар Министарства здравља Републике Србије

Проф. др Берислав Векић, државни секретар Министарства здравља Републике Србије

Циљ организовања Конгреса је да се умрежавањем учесника у атмосфери која стимулише колегијалност, презентују теме, трендови и иновације у раду свих здравствених радника укључених у обезбеђивање здравствене неге.

Национална асоцијација удружења здравствених радника Србије, као организатор, успела је да овим поводом окупи на једном месту преко 50 акредитованих предавача из Србије, од којих 11 наставника факултета. Међународни карактер Конгресу дало је учешће и 12 предавача из иностранства. Рад на Конгресу реализован је кроз пленарна предавања, организовање округлих столова као и стручних саопштења.

Др сци. мед. Дарко Лакетић, КБЦ Драгиша Мишовић Београд

У 18 сати почело је Пленарни рад са темом "Transobturatorne sling,, процедуре (TVT-O) у терапији стрес уринарне инконтиненције" са предавачем Доктор медицинских наука, специјалиста урологије, Др сци. мед. Дарко Лакетић, КБЦ Драгиша Мишовић Београд – Сарадник у настави Медицинског факултета Универзитета у Нишу и Народни посланик Скупштине Републике Србије. Пленарни рад је завршен у 19:50. Присутно је 390 учесника Конгреса.

Слађана Петровић, УЗР Крагујевац (лево) и

Генерални секретар НАУЗР Србије Славица Ђорђевић, УЗР Браничевског округа (десно)

Председник НАУЗР Србије Небојша Вацић и Весна Гласновић, УЗР Ниш

Љиљана Јовић – Мицковић, Београд

Драган Бисенић, председник Синдиката медицинских сестара и здравствених техничара Србије

регистрациони пулт

 

Друштво лабораторијских технолога и техничара НАУЗР Србије

Педијатријска секција

Друштво санитарно – еколошких инжињера и техничара НАУЗР Србије

Хематоонколошка и трансфузиолошка секција

Секција опште медицине

Интернистичка секција