Четврти Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије

Конгреси

Са задовољством Вас обавештавамо да ће се Четврти Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем одржати у Врњачкој Бањи у Хотелу „Бреза“ у периоду од 27. до 31. маја 2015. године.

Акредитациони број Четвртог Конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије је Д-1-565/15. Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре и медицинске сестре и здравствене техничаре. Конгрес је бодован са 13 бодова за акредитоване предаваче, 11 за усмена саопштења, 9 за постер презентације и 7 за пасивне учеснике.

Национална асоцијација удружења здравствених радника Србије као организатор IV Конгреса планира присуство 55 акредитованих предавача из Србије, а од тог броја 12 предавача из иностранстве и 11 наставника факултета. Рад на Конресу, биће реализован са преко 110 сати пленарног рада, округлих столова акредитованих предавача, и преко 300 стручних саопштења и постер презентације.

Учешће на конгресу узеће Друштва Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије и то:
· Друштво медицинских сестара и бабица НАУЗР Србије
· Друштво санитарно – еколошких инжињера и техничара НАУЗР Србије
· Друштво дијететичара – нутрициониста НАУЗР Србије
· Друштво лабораторијских технолога и техничара НАУЗР Србије
· Друштво физио и радних терапеута НАУЗР Србије
· Друштво фармацеутских техничара НАУЗР Србије
· Друштво радиолошких техничара НАУЗР Србије

Циљ Конгреса је да се умрежавањем учесника у атмосфери која стимулише колегијалност, презентују актуелне теме, трендови и иновације у раду свих здравствених радника укључених у обезбеђивање здравствене неге.

Облик презентовања рада на Конгресу су: пленарна предавања, округли сто, стручна саопштења и постер презентације.

Детаљне информације као и објашњење можете прочитати на нашем сајту.

Радујемо се сусрету у Врњачкој Бањи и новој прилици за заједнички рад и дружење!
Информације на телефон: (018) 428 4 333; емаил: info@nauzrs.rs

Додатне информације о IV Конгресу Националне асоције удружења здравствених радника Србије можете преузети са интернет страницe НАУЗРСрбије: www.nauzrs.rs или добити на телефон 018/4284333

Објављен је програм за Четврти Конгрес у организацији Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије – Врњачка Бања 27.05.2015. – 31.05.2015. Програм можете преузети овде