ПРВО ОБАВЕШТЕЊЕ XV КОНГРЕС НАЦИОНАЛНЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ УДРУЖЕЊА ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ СА МЕЂУНАРОДНИМ УЧЕШЋЕМ,МАЈ 2022

Конгреси Симпозијуми Стручни скупови

У Врњачкој Бањи се од 18. до 22. маја 2022. године одржава XV Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем, у организацији НАУЗР Србије.

Здравствени радници, као и сарадници су одувек били важна карика у опстанку човечанства а у последње две године, пожртвованост, професионалност и хуманост у њиховом раду су достигле свој максимум. Када се говори о здрављу, најчешће се мисли на телесно здравље, а сам човек је, међутим, сложено биће. Не чини га само тело, већ и дух који га чини јединственим.

Превентива је одувек чувала здравље а знање здравствених радника је сачувало животе огромног броја људи па је зато континуирана едукација и даље избор број један у медицини.

Фокус разговора између учесника Конгреса биће борба против пандемије COVID-19 и наставак вакцинације у Републици Србији.
Акредитациони број XV Конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем је Д-1-587/21. Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре.

Конгрес је бодован са 13 бодова за акредитоване предаваче, 11 за усмена саопштења, 9 за постер презентације и 8 за пасивне учеснике.
Рок за слање радова је 04. април 2022. године.
Свечано отарање и пленум је 18. маја 2022. године у 17.00 сати у Хотелу Бреза.

Тема: Орално здравље становништва у Србији
Предавач: Проф. др Ранко Голијанин, Завод за стоматологију Крагујевац

  • Опширније можете погледати на следећем линку прво обавештење
  • Формулар за слање резимеа можете преузети преко следећег линка овде

Напомена: Радове слати на Email: slavicauzrbro@gmail.com  најкасније дo 04.04.2022.године. Радови који стигну после датог рока, научно стручни одбор неће разматрати!