IV и V Симпозијум Друштава НАУЗРС у Сокобањи

Интерсекцијски скупови Разно Симпозијуми Стручни скупови

У периоду од 28. новембра до 01. децембра 2019. године у организацији Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије одржаће се IV и V Симпозијум Друштава НАУЗРС.


Тема IV симпозијума је: „Здравствена исправност воде“. На симпозијуму учешће узеће Друштво санитарно еколошких инжињера и техничара, Друштво зубних техничара и Друштво фармацеутских техничара Свечано отварање Симпозијума је 28. новембра 2019. у 17.00 сати. Акредитациони број IV Друштава НАУЗР Србије је Д-1-432/19. Акредитован за лекаре, медицинске сестре и здравствене техничаре. Бодован са 8 бодова за акредитоване предаваче, 7 за усмена саопштења, 5 за постер презентације и 4 за пасивне учеснике.

Тема V симпозијума је: „Превенција, дијагностиковање и лечење кардиоваскуларних болести“. На симпозијуму учешће узеће Друштво физио и радних терапеута, Друштво струковних радиолога и радиолошких техничара, Друштво лабораторијских технолога и техничара и Друштво дијететичара – нутрициониста, Друштво зубних техничара Свечано отварање Симпозијума је 30. новембра 2019. у 10.00 сати. Акредитациони број V Друштава НАУЗР Србије је Д-1-436/19. Акредитован за лекаре, медицинске сестре и здравствене техничаре. Бодован са 8 бодова за акредитоване предаваче, 7 за усмена саопштења, 5 за постер презентације и 4 за пасивне учеснике.