X КОНГРЕС ПРОГРАМ 16. – 20. маја 2018.

Конгреси

X КОНГРЕС ПРОГРАМ НАЦИОНАЛНЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ УДРУЖЕЊА ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ СА МЕЂУНАРОДНИМ УЧЕШЋЕМ

Преузмите програм X конгреса

16 – 20. МАЈ 2018.

Намењен лекарима, стоматолозима, фармацеутима, биохемичарима, медицинским сестрама и здравственим техничарима

Поштоване колеге, драги пријатељи, Добро дошли на Десети Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем.

Десети конгрес се одржава у Врњачкој Бањи у Хотелу „ZEPTER“ од 16. – 20. маја 2018. године. Отварање и први дан конгреса је 16. мај, у Конгресној сали Хотела „ZEPTER” у 17 сати. У оквиру конгреса биће презентовани акредитовани радови, усмена саопштења као и постер презентације.

Прихваћени радови биће приказани у електронском зборнику радова (CD-R). Акредитациони број Десетог Конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем је Д-1-1225/17.

Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре. Конгрес је бодован са 13 бодова за акредитоване предаваче, 11 за усмена саопштења, 9 за постер презентације и 8 за пасивне учеснике.

Пленарна тема Десетог конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем је: „Поремећаји здравља изазвани радом на рачунару“

Предавач: Проф. др Јовица Јовановић, Медицински факултет Ниш Очекујемо Вас на Конгресу и радујемо се Вашем доласку.

Преузмите програм X конгреса