VIII Симпозијум Главних и одговорних медицинских сестара Србије, Тара 2022

Предавања Разно Симпозијуми Стручни скупови

Добро дошли на VIII Симпозијум Главних и одговорних медицинских сестара Србије који ће се одржати у Хотелу Оморика, Тара од 10до 13. марта 2022. године.
Тема VIII Симпозијума је: Чувајући себе чувамо друге.  Покровитељ VIII Симпозијума је Министарство здравља Р. Србије.

Џим Рон, мотивациони говорник и писац је рекао: „Учење је почетак богатства. Учење је почетак здравља. Учење је почетак духовности. Истраживање и учење су место на ком сва чуда почињу да се дешавају.“

А ми можемо додати само да је континуирано учење основ и први степеник који води ка достизању циља, а наш циљ је одржавање постојећег, и лечење нарушеног здравља људи.

Иако већ преморени од свакодневне борбе са разноразним болестима, здравствени радници ипак проналазе снагу и вољу да се едукују јер знају да једна мала пукотина у души не значи да је човек сломљен али зато мала грешка у раду са пацијентом може довести до најгорег исхода. Знање моћ а највеће богатство је здравље, кад се та два споје у једно добије здравствени радник.

Акредитациони број VIII Симпозијума Главних и одговорних медицинских сестара Србије је: Д-1-586/21. Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре.

Бодован са 8 бодова за акредитоване предаваче, 7 за усмена саопштења, 5 за постер презентације и 4 за пасивне учеснике.

Котизације су ослобођени чланови НАУЗРС, а за остале 1.800 (Котизацију уплатити на рачун: 160-389495-53 Банка Интеса)

Опширније можете погледати на следећем линку програм.