Извештај са V Конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије

Извештаји Конгреси

На Конгресу НАУЗРС у Врњачкој бањи 30.09.-04.10.2015.године, учествовало је 55 чланова УЗР Браничевског округа. Од тог броја 6 је учествовало са едукативним семинарима, 30 је имало стручна саопштења, а 18 је имало пасивно учешће.

Учесници су били смештени у хотелима Променада и Бреза за све дане трајања Конгреса, а имали су обезбеђен и превоз аутобусом у организацији и на терет Удружења.

Колегијалност је била на завидном нивоу и солидарно се учествовало на свим предавањима уз лепу подршку колегиницама и колегама, поготову онима који су први пут излагали своје радове на Конгресу. Обилазиле су се секције и равноправно учествовало у дискусијама после предавања. И овај пут су се имале чути новине из области наше струке. Нова познанства су прерасла у пријатељства уз обећање да ће се опет налазити и дружити на неким предстојећим дешавањима у организацији НАУЗРС.

Задњег дана Конгреса ишло се у обилазак манастира Жича, где су се чланови упознали са историјом манастира и овековечили обилазак прелепим фотографијама.
Уз песму и шалу, препуни лепих утисака, али мало и тужни што није трајало мало дуже, безбедно се вратили својим домовима.

Било је прелепо, поучно, опуштено и надасве стручно, што само доказује да је Национална асоцијација удружења здравствених радника Србије довољно сазрела и доказала да је, што се тиче стручности и озбиљности, у врху асоцијација у Србији.